Градински Мебели

Пазаруване по
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 2341 резултата

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 2341 резултата

2 3 4 5

Кои са най-популярните типове градински мебели?  

Обзавеждането с градински мебели е все по-често срещано решение за външното жилищно пространство през последните години. То е израз на стремежа на съвременните потребители към изграждане на красиво и подредено обкръжение около себе си, както и към повишаване на личния комфорт в ежедневието. Подходящите градински мебели ще ви помогнат да бъдете в хармония с природата и да прекарате безброй хубави моменти на открито. Ето кои са най-популярните типове градински мебели, налични на пазара: 

Прочети още
Градински мебели 1
Градински мебели - типове

 • типове градински мебели: градинска маса и столове – масата и столовете съвсем естествено са първите неща, за които се сещаме, когато става въпрос за градински мебели. Те могат да бъдат предназначени както за подпомагане на редовния отдих и релакс на човека, така и за организиране на семейни и приятелски обеди и вечери. Препоръчваме ви да правите избор на маса и столове в зависимост от приложенията, които сте предвидили за тях, и да се стремите да ги съчетаете по оптимален начин по отношение на цветовете и дизайните.
 • типове градински мебели: градинска люлка – люлката е сред тези градински мебели, които биха могли да бъдат в основата на изграждането на специален кът в двора, носещ постоянно блаженство и хармония на човека. Закупуването на качествена и надеждна люлка ще ви гарантира получаването на стабилна опора за гръбначния стълб и ще спомогне за освобождаване от натрупаните през работното ежедневие нива на стрес и напрежение. Възможно е тя да се превърне също така в перфектното място за усамотяване с любимия човек или пък за прекарване на скъпоценни моменти с малките ви наследници.
 • типове градински мебели: шезлонг – шезлонгите са още един тип градински мебели, свързани с хармонията и пълноценната почивка на човека. Те са съобразени с нуждите на човешкото тяло, спомагат за облекчаване на болки и дискомфорт, и са подходящи за правене на слънчеви бани през топлия период от годината. Бихте могли да използвате закупените градински мебели от този тип не само в двора, но и на плажа, на къмпинг или по време на излизания сред природата в рамките на уикенда.
 • типове градински мебели: градински пейки – пейките са привлекателни градински мебели, на които вие и вашите близки можете да седнете, да се отпуснете и да се насладите на обстановката в двора. Те са отличен вариант за случаите, в които извършвате продължителна градинска работа и ви се налага периодично да си правите малки почивки. Когато правите избор на градински мебели от този тип, ви препоръчваме да се уверите, че облегалката и подлакътниците осигуряват необходимите ви дози комфорт.
 • типове градински мебели: градински дивани – диваните като градински мебели ще ви позволят да си гарантирате мекота и комфорт, да подремнете на чист въздух в двора, както и да се отдадете на сладки разговори с близки и приятели. При избор на дивани трябва да съобразите два основни фактора. Насочете се към градински мебели, които от една страна са здрави и устойчиви на атмосферни влияния, а от друга – са стилни и се вписват оптимално в цялостния облик на двора или градината ви.
 • типове градински мебели: градински легла – можете да добавите към вашите градински мебели също така комфортно легло. Легло, което да използвате за слънчеви бани, за разполагане край басейна или просто за отдих на чист въздух. На пазара се предлагат множество модели градински мебели от този тип, като ще имате възможност да си изберете наистина най-подходящия за вас артикул на база разбиранията ви за удобство и стила, който предпочитате.
 • типове градински мебели: градински комплекти – желаните от вас градински мебели могат да бъдат закупени и под формата на комплекти. Комплекти, в които е възможно да се комбинират най-различни типове градински мебели. Сред най-популярните градински комплекти са трапезните такива, съдържащи маса и столове, както и комплектите за релакс с диван, възглавнички към него и масичка за поставяне на лакомства и напитки. Главното преимущество на закупуването на градински мебели под формата на комплекти е по-изгодната цена, която ще получите поради правените от производителите пакетни отстъпки.
 • Градински мебели 2
  Градински мебели - комплекти

 • типове градински мебели: допълнителни аксесоари – можете да си вземете и някои допълнителни аксесоари, които ще ви бъдат доста полезни в двора или градината. Като примери за такива допълнителни аксесоари ще дадем дървен сандък, предназначен за съхраняване на домакински и градински вещи, както и покривала, които ще предпазят вашите градински мебели от прах, замърсяване и неблагоприятни атмосферни фактори.  

Защо да закупите градински мебели от Egradina.bg?  

Egradina.bg е онлайн магазин, събиращ на едно място богата и разнообразна гама от градински мебели. Вижте защо да се доверите именно на нашия екип при покупка на градински мебели за обзавеждане на двора: 

Високо качество – ние се ангажираме да ви предоставим градински мебели от най-високо качество. Градински мебели, които ще ви предоставят върховни дози комфорт и ще бъдат годни за използване за дълги години напред във времето. 

Изгодни цени – освен високо качество, в Egradina.bg ще откриете и изгодни цени за търсените от вас градински мебели. Можем уверено да кажем, че предлагаме оптималното за българския пазар съотношение между качество и цена, що се отнася до продуктовата категория „Градински мебели“.        

Богат избор – в Egradina.bg е налице изключително богат избор от градински мебели, които ще удовлетворят вкусовете, изискванията и предпочитанията на всеки един потребител. Можете да избирате измежду всички посочени по-горе в текста типове градински мебели, при това в различни размери, цветове, дизайни, допълнителни екстри и т.н. 

Професионална консултация – ако се нуждаете от професионална консултация по отношение на избора на най-подходящите градински мебели за вашето дворно пространство, не се колебайте да се обърнете към екипа на Egradina.bg. Ние с радост ще ви дадем необходимата информация за набелязаните от вас модели градински мебели и ще ви насочим към удачните решения за покупка, които ще ви удовлетворят в максимална степен.   

Кои са най-популярните типове градински мебели?

Защо да закупите градински мебели от Egradina.bg?