Огради и заграждения

Пазаруване по
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 219 резултата

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 219 резултата

2 3 4 5

Огради за двор – кои са техните главни функции?

 

Залагането на огради за двор е най-лесният и популярен начин да се обособяват границите между съседни дворни пространства, както и между дворни и обществени пространства. Правилно подбраните огради за двор биха могли да изпълняват множество разнообразни функции. Започвайки от надеждната защита на съответния двор, преминавайки през създаването на желаните зони в самия двор и стигайки до чисто естетическите функции. В следващите редове ще научите малко повече за споменатите предназначения на артикулите от категория „Огради за двор“:

 

Виж повече
Огради за двор 1
Огради за двор - плюсове

Защита на двора – подходящите огради за двор биха могли надеждно да защитят пространството около дома ви от различни външни фактори. Те няма да позволят във вашия двор безпроблемно да влизат бездомни кучета и диви животни. Също така ще бъдат преграда, показваща на случайните минувачи докъде се простират границите на имота ви, които не бива да бъдат преминавани. И не на последно място, поставянето на високи огради за двор е възможно да гарантира повече дискретност на собствениците на имоти, както и предпазването от любопитни погледи.

Разделяне на различни зони – ако искате да разделите дворното си пространство на различни зони, чудесна идея би била ограждането на въпросните зони с вътрешни огради за двор. Можете да обособите например зона за цветя, зона за земеделски култури, зона за отдих и т.н. Вътрешните огради за двор с добавени вратички ще ви позволят без никакъв проблем да преминавате от една зона в друга.

Естетически функции – стигаме и до чисто естетическите функции на артикулите от категория „Огради за двор“. Те придават цялостен и завършен вид на дворното пространство. Ако направите удачен избор на огради за двор по отношение на техния външен вид, пространството около дома ви ще изглежда максимално стилно и елегантно, и ще впечатлява всички ваши гости и посетители.

 

 

Кои фактори трябва да се вземат предвид при избора на огради за двор? 

 

Огради за двор 2
Огради за двор - фактори при избор

Няколко са съществените фактори, които задължително трябва да се вземат предвид при избора на огради за двор. Сред тях са предназначението, което сте предвидили за съответните огради за двор, материалите, от които са изградени, техните размери и дизайни. Нека да разгледаме поотделно всеки един от тези фактори:

 

предназначение – в първата част от текста разгледахме най-често срещаните функции и предназначения на съвременните модели огради за двор. Преди да направите покупка, трябва да сте си изяснили кои от тези функции и предназначения очаквате да изпълняват вашите огради за двор. Дали искате те да пазят двора ви от диви животни и от любопитни погледи, да го структурират и разделят на различни зони или пък да служат основно за декорация и освежаване на пространството около дома ви. След като си изясните това, ще ви бъде много по-лесно да направите адекватен избор на огради за двор.

материали - най-популярните и използвани материали за огради за двор са дървото и някои видове метали (особено стомана). Дървените огради за двор са класически избор и носят неподправено усещане за домашен уют и комфорт. През последните години се повишава интересът към бамбука като част от разрастващите се екологични тенденции. Стоманата от своя страна е изключително здрава и устойчива във времето. Тя може надеждно да защити двора ви и да бъде ефективна преграда срещу проникването на диви животни.  

размери – размерите са много важен фактор, когато става въпрос за избор на огради за двор. Обърнете особено внимание на необходимата дължина, като е хубаво предварително да измерите съответното разстояние във вашия двор, за да не се получават грешки. Що се отнася до височината на оградата, това отново зависи в голяма степен от нейното предназначение.

цветове и дизайни - на пазара ще откриете модели огради за двор в разнообразни цветове и дизайни. Изцяло от вас зависи да съумеете да изберете сред тях точните такива, благодарение на които желаната атмосфера в дворното пространство ще бъде налице.

 

 

Защо да закупите огради за двор от онлайн магазин Egradina.bg? 

 

Огради за двор 3
Огради за двор - от Egradina

Egradina.bg е онлайн магазин, чиято основна цел е да помогне на потребителите да създадат максимално спокойна, комфортна и хармонична среда около дома си. За тази цел ви предлагаме и първокласни модели огради за двор. Ето няколко основателни причини да закупите огради за двор именно от нас:

 

Огради за двор от онлайн магазин Egradina.bg: Високо качество – онлайн магазин Egradina.bg ще ви предостави само и единствено огради за двор с най-високо качество. Огради за двор, които са дело на реномирани производители и са изработени от проверени материали. Огради за двор, които успешно ще изпълняват предвидените от вас функции в дворното пространство и ще се запазят в отлично състояние за дълъг период от време.

 

Огради за двор от онлайн магазин Egradina.bg: Конкурентни цени -  освен високо качество, се стараем да предоставяме на клиентите си и максимално конкурентни цени. Цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар и отговарят на финансовите възможности на домакинствата у нас. Без съмнение в онлайн магазин Egradina.bg ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Огради за двор“.

 

Огради за двор от онлайн магазин Egradina.bg: Богата и разнообразна гама – в онлайн магазин Egradina.bg е налице достатъчно богата и разнообразна гама от модели огради за двор. Огради за двор, които се различават по своето предназначение, материали, размери, цветове, дизайни и т.н. Подобна богата и разнообразна гама ни позволява да предоставим на всеки един наш клиент точно това, от което се нуждае.

 

Огради за двор от онлайн магазин Egradina.bg: Професионална консултация – ако ви е необходима професионална консултация във връзка с избора на огради за двор, не се притеснявайте да се свържете с екипа на онлайн магазин Egradina.bg. Ние с радост ще отговорим на всички въпроси, които имате, и ще ви насочим към най-подходящите огради за двор съобразно характеристиките на дворното ви пространство.

Огради за двор – кои са техните главни функции?

Кои фактори трябва да се вземат предвид при избора на огради за двор?

Защо да закупите огради за двор от онлайн магазин Egradina.bg?