Шатри

Пазаруване по
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 124 резултата

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 124 резултата

2 3 4 5

Преимущества от разполагането на шатри в дворовете или градините  

През последните години във все повече дворове или градини се разполагат стилни шатри, които правят впечатление отдалеч. И това не е никак случайно. Артикулите от категория „Шатри“ си имат своите сериозни преимущества както от функционална, така и от естетическа гледна точка. Те ще превърнат вашия двор в съвсем различно място, на което царят красота, хармония и положителни емоции. Ето какви ползи носят качествените и надеждни шатри: 

Прочети още
Шатри 1
Градински шатри - предимства

  1. Перфектното място за отдих – разположените в двора ви шатри бързо ще станат вашето любимо място за отдих. Място, на което ще се наслаждавате на спокойствие и ще се разтоварвате от натрупаните през работното ежедневие количества стрес, или пък ще се отдавате на сладки приказки с най-близките си хора.
  2. Възможност за организиране на различни събития в градината – добре подбраните шатри ще ви дадат възможност да организирате най-различни събития във вашата градина. Започвайки от градински партита и стигайки до приятелски събирания, обеди или вечери. Специално за парти целите на пазара се предлагат модели шатри с LED осветление, което е способно да направи вечерта ви наистина магическа.
  3. Стил и естетика – съвременните модели шатри са с изключително изящни дизайни. Дизайни, съобразени с вкусовете на домакинствата и с общите изгледи на техните дворове. Тези модели шатри ще добавят стил и естетика във вашата градина и ще ви представят по най-добрия начин пред близки, приятели и познати.  

Избор на шатри – кои фактори да вземете под внимание? 

Нужно е да се подхожда сериозно и отговорно към процеса по избор на градински шатри. Няколко са факторите, които е добре да вземете под внимание. Сред тях са материалите, от които са изградени набелязаните модели шатри, техните цветове и дизайни, както и допълнителните екстри, с които разполагат. Вижте малко повече информация за споменатите фактори: 

  • материали – съвсем естествено най-разпространени и предпочитани са моделите шатри, направени от плат. Те предоставят на потребителя оптималното съотношение между функционалност и естетика. От плат могат да бъдат направени прекрасни шатри, които да създават неповторима атмосфера и да носят много позитивно настроение. В същото време качествените платове предпазват от атмосферни влияния и позволяват на човека да практикува свободно дейностите, които е планирал. Стоманените шатри са друг добър вариант, тъй като са здрави, стабилни и устойчиви във времето. На пазара се срещат още шатри, направени от полиестер, алуминий, полиетилен, пластмаса, изкуствен ратан и т.н.
  • цветове и дизайни – цветовете и дизайните на избраните шатри са от голямо значение, тъй като оказват своето съществено влияние върху цялостния облик и атмосфера на двора. Популярни са моделите шатри в светли цветове, особено бяло и кремаво. Голям брой потребители обаче залагат и на цвета антрацит, който носи неподправена елегантност и стил. Търсени цветове за шатри са още синьото, сивото, таупе, бежово, зелено и червено.
  • размери - размерите имат пряко отношение към това дали набелязаните от вас шатри ще изпълняват успешно функциите и предназначенията, които сте предвидили за тях. Ако ще ги използвате основно за семейни или приятелски събирания, можете да си позволите да закупите и по-малки шатри. В случай обаче, че планирате организацията на забележителни градински партита и други обществени събития, определено бихме ви препоръчали да заложите на шатри с по-големи размери.
  • допълнителни екстри - оглеждайте се и за допълнителните екстри, които ви предлагат конкретните модели шатри. Вече споменахме по-горе, че на пазара се предлагат шатри с LED осветление, които са идеални за парти приложения. Други често срещани допълнителни екстри са наличието на маса и пейки, на странични завеси за по-добра изолация от външната среда, на мрежи за предпазване от комари и т.н. 
Шатри 2
Градински шатри със завеси

Защо да закупите шатри от Egradina.bg?     

Egradina.bg е онлайн магазин, който събира на едно място цялостна гама от интересни продукти, насочени към подобряване на външните жилищни пространства. Част от тази гама са и предлаганите от нас артикули от категория „Шатри“. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нашия екип при нужда от градински шатри:

Покупка на шатри от Egradina.bg: Високо качество – екипът на Egradina.bg се ангажира да предостави на своите клиенти шатри от най-високо качество, които напълно ще отговорят на нуждите и очакванията им. Шатри, които от една страна са функционални и предоставят оптимални условия за организация на приятелски събирания и обществени събития, а от друга – са изключително стилни и ще придадат неповторим облик и атмосфера на двора или градината ви. 

Покупка на шатри от Egradina.bg: Изгодни цени – към високото качество прибавяме и цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, и са максимално конкурентни и изгодни за средностатистическия потребител. Целта на екипа на Egradina.bg е да позволи на възможно най-широк кръг от домакинства да обзаведат своите външни жилищни пространства по мечтания начин. Можете да бъдете сигурни, че в нашия онлайн магазин ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Шатри“.

Покупка на шатри от Egradina.bg: Богат избор – предлагаме богат избор от шатри, така че всеки един потребител да може да направи най-точния избор, в зависимост от личните си изисквания и характеристиките на своето дворно пространство. Разгледайте наличната при нас гама от продукти в тази категория, включваща артикули от различни материали, в разнообразни цветове и дизайни, както и с редица допълнителни екстри, които ще увеличат значително вашия комфорт и удовлетвореност от покупката. 

Покупка на шатри от Egradina.bg: Професионална консултация – ако не сте сигурни кой точно модел шатри би бил най-подходящ за двора или градината ви, не се колебайте да се свържете с екипа на Egradina.bg за необходимата ви професионална консултация. Ние с радост ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви помогнем да вземете решение, което да ви гарантира безброй хубави моменти и положителни емоции в близко и по-далечно бъдеще.   

Преимущества от разполагането на шатри в дворовете или градините

Избор на шатри – кои фактори да вземете под внимание?

Защо да закупите шатри от Egradina.bg?