Барбекюта

Пазаруване по
Hide Sidebar Решетка Списък
Страница

1-24 от 83 резултата

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък
Страница

1-24 от 83 резултата

2 3 4 5

Барбекюта – защо се появяват във все повече дворни пространства?

 

През последните години барбекюта могат да се видят във все повече дворове и градини. Тази тенденция, характерна за западните страни, все по-усилено се пренася и у нас. И това не е никак случайно. Наличието на барбекюта в дворните пространства носи множество преимущества за собствениците на съответните имоти. В следващите редове ще разгледаме най-важните сред въпросните преимущества:

Виж повече

 

Барбекюта 1
Барбекюта - плюсове

Възможност за повече социални контакти – наличието на барбекюта в дворовете и градините действително стимулира социалните контакти. Стимулира това хората да се събират заедно, особено през уикенда, и да се наслаждават на весели разговори, хубава храна и положителни емоции. Ако и вие желаете да създадете оптималната среда за посрещане на своите близки и приятели в дворното пространство, артикулите от категория „Барбекюта“ несъмнено са отлично решение.

Полезно за здравето – полезно е за здравето да прекарвате повече време на чист въздух, както и да се отдавате на смях и веселие с най-близките хора. Това ви позволява да се отърсите от напрегнатото работно ежедневие и да се освободите от нивата на стрес, които сте натрупали в себе си. Храната, приготвяна на барбекюта, също може да бъде здравословна. В крайна сметка никой не ви задължава да си правите само кюфтета и пържоли, нали? Вашите барбекюта биха били идеални също така за картофи, моркови, тиквички и редица други видове зеленчуци.

Спестяване на разходи – употребата на барбекюта през лятото спестява немалко разходи за собствениците на имоти. Ако използвате климатик за охлаждане в къщата, никак не би било разумно да включвате постоянно готварската печка. Тя причинява разнасяне на топъл въздух навсякъде из жилището ви, което съответно води до заработване на климатика на по-високи обороти и увеличаване на енергийните разходи. А и като цяло приготвянето на храна на барбекюта излиза по-евтино отколкото на традиционните готварски печки.

Без дискомфорт в къщата – и не на последно място, използването на барбекюта в дворовете и градините спомага за премахване на потенциални фактори, предизвикващи дискомфорт в домашното пространство. Тези фактори възникват в резултат най-вече на готвенето вкъщи през лятото. Става въпрос за повишаването на температурата до непоносими стойности в резултат на работата на готварската печка, както и за разпространението на различни миризми в стаите и помещенията. Залагайки на барбекюта, няма да се сблъсквате с подобни неприятности.

 

 

Кои са важните фактори при избора на барбекюта? 

 

Барекюта 2 - черно
Барбекюта - фактори

Няколко са важните фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на барбекюта. Сред тези фактори са типът на съответните барбекюта, материалите, от които са изградени, допълнителните екстри, както и брандовете, към чиито каталози принадлежат. Ето малко повече информация за споменатите аспекти:

 

избор на барбекюта: тип - на пазара се предлагат различни типове барбекюта. Освен традиционните барбекюта с електрически скари, бихте могли да заложите и на такива с фурни за пици, грилове за пилета и още допълнителни приспособления за приготвяне на точно определени храни. Така че направете избор, съответстващ в максимална степен на предпочитанията по отношение на храната на вас и вашето семейство.

избор на барбекюта: материали – най-популярните и предпочитани материали за барбекюта са стоманата и неръждаемата стомана. Те са достатъчно здрави и устойчиви, което означава, че направените от тях барбекюта ще се запазят в отлично състояние за дълъг период от време.

избор на барбекюта: допълнителни екстри – някои модели барбекюта разполагат с допълнителни екстри, които биха могли да са много полезни за вас като потребители. Примери за подобни допълнителни екстри са по-дългите кабели, даващи повече гъвкавост по отношение на местоположението на съответните барбекюта, опцията за регулиране височината на уредите, както и колелцата със спирачки, които правят преместването безпроблемно.

избор на барбекюта: брандове – не пренебрегвайте брандовете, към чиито каталози принадлежат набелязаните от вас барбекюта. Най-добрият вариант е да заложите на брандове, които са достатъчно реномирани в сферата и са доказали, че предлагат първокласни уреди. Такъв бранд са барбекюта Vida .

 

 

Причини да закупите барбекюта от онлайн магазин Egradina.bg 

 

Барекюта 3 - червено
Барбекюта - фактори

Egradina.bg е онлайн магазин, чиято основна цел е да помогне на хората с дворове да ги обзаведат по оптимален начин и да създадат приятно и комфортно пространство за себе си и за своите близки. Част от продуктите, които предлагаме, са и градинските барбекюта. Вижте няколко основателни причини да закупите барбекюта именно от нас:

 

Барбекюта от онлайн магазин Egradina.bg: Високо качество -  в онлайн магазин Egradina.bg ще откриете само и единствено модели барбекюта от най-високо качество. Модели, които са дело на реномирани производители и  отговарят на последните тенденции в бранша. Модели, които ще ви позволят бързо и лесно да си приготвяте вкусна храна и да прекарвате незабравими моменти в градината заедно със своите близки и приятели.

 

Барбекюта от онлайн магазин Egradina.bg: Конкурентни цени -  освен високо качество, ви предлагаме и достатъчно конкурентни цени. Цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, и позволяват на възможно най-широк кръг от потребители да си набавят необходимите придобивки за своя двор. Можете да бъдете сигурни, че пазарувайки от онлайн магазин Egradina.bg, ще получите оптималното съотношение между качество и цена за категория „Барбекюта“.  

 

Барбекюта от онлайн магазин Egradina.bg: Богата и разнобразна гама – в онлайн магазин Egradina.bg е налице изключително богата и разнообразна гама от барбекюта. Барбекюта, различаващи се по отношение на своя тип, предназначение, материали, допълнителни екстри и т.н. Независимо какви са вашите изисквания по отношение на уреда, при нас несъмнено ще намерите това, което търсите.

 

Барбекюта от онлайн магазин Egradina.bg: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация във връзка с избора на барбекюта, не се колебайте да се свържете с екипа на онлайн магазин Egradina.bg. Ние с радост ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви помогнем да вземете вярното решение. Можете да се свържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн формата ни за контакт.     

Барбекюта – защо се появяват във все повече дворни пространства?

Кои са важните фактори при избора на барбекюта?

Причини да закупите барбекюта от онлайн магазин Egradina.bg