Градински столове

Пазаруване по
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 254 резултата

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 254 резултата

2 3 4 5

Какви са преимуществата от притежанието на градински столове?  


Притежанието на градински столове е задължително за всеки един собственик на двор или градина, който желае да релаксира на спокойствие и да се наслаждава на хубави моменти на открито заедно със своите близки хора. Качествените артикули от тази категория биха могли да бъдат използвани не само в пространството около дома на човека, но и когато той ходи на почивка или просто реши да отпраши нанякъде за уикенда. Ето всички ползи и преимущества, които ще ви донесе покупката на градински столове: 

Прочети още
Градински столове 1
Градински столове за вашия двор или градина

Възможност за уединение и релаксация в двора - вашите градински столове ще ви дадат възможност за уединение и релаксация в двора по всяко време. Няма нищо по-хубаво от това след дългия работен ден да се настаните удобно в градината, вземайки със себе си своето любимо питие и/или интересно четиво. Тишината, чистият въздух и заобикалящата зеленина ще ви позволят да се освободите от натрупаните количества стрес и поне за малко да не мислите за обичайните грижи и проблеми.

Семейни обеди и вечери - съчетанието от подходящи градински столове и маса създава оптималната среда за провеждане на прекрасни семейни обеди и вечери. Семейни обеди и вечери, които ще сплотят вас и вашите близки хора, и ще ви дадат възможност заедно да се наслаждавате на забавни разговори и незабравими емоции.

Посрещане на гости - имате ли стари приятели от детството, с които обичате да излизате и винаги си прекарвате страхотно? А защо да не ги поканите у дома? Ако се притеснявате, че вътре ще стане тясно и задушно при събиране на по-голям брой хора, пробвайте в двора. Закупуването на качествени и стилни градински столове е чудесна предпоставка за организиране на партита и забави на открито, които ще оставят всички ваши гости максимално удовлетворени.

Почивки и излизания през уикенда - новите градински столове ще ви бъдат доста полезни и когато планирате почивки или излизания през уикенда. При правилен подбор на градински столове, те могат да бъдат използвани на плажа, на къмпинг, на риболов и т.н. Просто се уверете, че закупувате градински столове, които от една страна са достатъчно комфортни, а от друга – са устойчиви на основните атмосферни явления. 


Избор на градински столове – кои фактори трябва да вземете предвид?  


Няколко са факторите, които трябва да вземете предвид при избор на градински столове. Сред тях са типът на самите градински столове, материалите, от които са направени, техният цвят и допълнителните екстри, които предлагат. Вижте малко повече информация за въпросните фактори: 

Тип - на пазара се предлага изключително богата и разнообразна гама от градински столове. Можете да си закупите както стандартни градински столове, така и накланящи се или пък сгъваеми такива за повече комфорт. Налице са също градински столове с възглавници и своеобразни шезлонги, позволяващи оптимално разполагане за отмора или за правене на слънчеви бани. Изберете този тип артикули, който в най-голяма степен отговаря на нуждите на тялото ви, както и на вашите ежедневни занимания и цялостен лайфстайл.

Материал - най-разпространени и предпочитани от потребителите са моделите градински столове, направени от дърво. Качествената дървесина се отличава с изключителна здравина и устойчивост на атмосферни явления, и позволява съхраняването на столовете в отлично състояние за дълъг период от време. Изкуственият ратан също е добър избор за материал, когато целта е осигуряване на години пълноценен отдих, тъй като минимизира риска от поява на ръжда и мухъл. Други популярни материали за градински столове са плат, тик, пластмаса, метали и т.н.

Цвят - цветът на закупуваните градински столове трябва да съответства на вашата представа за стила и атмосферата на двора ви. Най-голям е интересът към артикулите от тази категория в класически цветове – кафяво, черно, сиво, както и в цветове, хармонизиращи се със заобикалящата природа – червено, зелено, синьо.

Допълнителни екстри - вашите градински столове биха могли да притежават най-различни допълнителни екстри, които да увеличават комфорта ви в ежедневието. Като примери за такива допълнителни екстри ще дадем възможността за регулиране на позицията според моментните предпочитания, наличието на поставка за крака, както и специалните украси и декорации при детските столчета. 

Градински столове 2
Изберете градински столове от Egradina.bg!

Защо да закупите градински столове от Egradina.bg?  


Онлайн магазинът Egradina.bg събира на едно място цялостна гама от интересни продукти, които позволяват максимално оползотворяване на дворното пространство. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите градински столове именно от нас: 

Високо качество - екипът на Egradina.bg се ангажира да ви предостави градински столове с първокласно качество. Работим с водещи и реномирани производители в сферата, които са доказали, че не правят никакъв компромис с удовлетвореността на потребителите и пускат на пазара само и единствено продукти с най-висока функционалност и стил. 

Конкурентни цени - освен качество, предоставяме на клиентите си и цени за градински столове, които са максимално конкурентни и изгодни за българския пазар. Посещавайки онлайн магазина Egradina.bg, ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за продуктите от тази категория. 

Богат избор - предлагаме ви богата и разнообразна гама от градински столове, така че всеки един потребител да открие артикулите, които отговарят на неговите изисквания и предпочитания, както и на характеристиките на притежаваното дворно пространство. От нас можете да си закупите стандартни градински столове, наклонени, сгъваеми, с възглавнички, тип шезлонги и т.н. Огромен избор има и по отношение на материалите, цветовете и допълнителните екстри.

Професионална консултация - ако се нуждаете от професионална консултация по отношение на избора на градински столове, не се  притеснявайте да се свържете с екипа на Egradina.bg. Нашите служители с радост ще ви дадат повече информация за набелязаните от вас градински столове, както и препоръка за това кои от тях биха отговорили оптимално на изискванията и лайфстайла ви.

Какви са преимуществата от притежанието на градински столове?

Избор на градински столове – кои фактори трябва да вземете предвид?

Защо да закупите градински столове от Egradina.bg?