Шезлонг

Пазаруване по
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 156 резултата

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

1-24 от 156 резултата

2 3 4 5

Шезлонг – къде можете да го използвате?  

Покупката на шезлонг е отлично решение за всеки човек, който иска редовно да се наслаждава на пълноценен отдих и релакс. Съвременните артикули от тази категория са изключително усъвършенствани и съобразени с нуждите на човешкото тяло. Те носят огромни дози удобство и блаженство, и спомагат за освобождаване от напрежението в различни зони на тялото и подтискане на болки и чувство за дискомфорт. Ето къде бихте могли да използвате вашия шезлонг: 

Прочети още
Шезлонг 1
Шезлонг за пълноценен отдих в градината

 1. В двора или градината – личния двор или градина е най-логичното място за разполагане на вашия шезлонг. Благодарение на него през топлите месеци ще можете непрекъснато да си правите слънчеви бани. Обособяването в двора на своеобразна зона за отдих, в центъра на която е възможно да бъде поставен именно качествен и стилен шезлонг, ще бъде изключително полезно за цялостното ви здраве и кондиция. Подобна зона би ви помогнала да се разтоварвате от натрупаните количества стрес в рамките на работното ежедневие и да си правите наистина зареждаща почивка.
 2. На плажа – когато притежавате собствен шезлонг, съвсем спокойно можете да го добавите в своя багаж при тръгване за традиционната лятна почивка. Така на плажа няма да ви се налага да плащате за употреба на поставените от концесионера шезлонги, а и ще си имате на разположение шезлонг, който да използвате без никакви ограничения.
 3. На къмпинг – качественият и удобен шезлонг ще ви свърши работя и при къмпингуване за няколко дена. Дори и да сте твърдо решени да си докажете, че можете да се справите във всякакви условия сред дивата природа, винаги е възможно да ви се прииска да легнете на прецизно изработено и комфортно съоръжение, а не на земята или в спалния чувал.  
 4. На други места – можете да използвате вашия шезлонг и на различни други места, в зависимост от обстоятелствата. Новите модели шезлонги са лесно сгъваеми и максимално удобни за пренасяне. В този смисъл какъвто и поход или разходка навън да решите да правите през уикенда, ще имате възможност да вземете своя шезлонг без никакъв проблем. 

Кои фактори да вземете под внимание при покупка на шезлонги?   

Няколко са факторите, които трябва да вземете под внимание при покупка на шезлонги. Сред тях са материалите, от които са направени, техните цветове и допълнителни екстри. Вижте малко повече информация за въпросните фактори, свързани с избора на шезлонги: 

 • материал – най-популярни и търсени на пазара са шезлонги от естествен ратан, тъй като те са стабилни, устойчиви на атмосферни явления и подходящи за ежедневна употреба. Разпространени са и моделите шезлонги от плат поради достъпните си цени, но ви препоръчваме да се уверите, че платът е наистина качествен и няма да се износи бързо. Добър избор са също така шезлонги от дърво, тик, метал и т.н.
 • Шезлонг 2
  Фактори при избор на шезлонг

 • цвят - що се отнася до цвета, предпочитани от повечето потребители са шезлонги в класически цветове – кафяв, черен, сив и бял. Значителен интерес има и към модели шезлонги в цветове, съчетаващи се оптимално с природата и цялостната обстановка на открито – зелен, син, червен и т.н. Разбира се, на пазара вече могат да се открият и артикули в по-модерни и различни цветове, като например розов, крем, таупе, бежов.
 • брой хора – стандартните шезлонги са предназначени за един човек. На пазара обаче могат да се открият и модели, които са подходящи за влюбени двойки и им позволяват да се насладят на моменти на романтика и уединение. Вече са налични също шезлонги за трима, които могат да се използват от цели семейства или пък от малки приятелски компании.
 • допълнителни екстри - шезлонг с добре подбрани допълнителни екстри е способен да ви осигури още по-високи нива на комфорт в ежедневието. Като примери за такива допълнителни екстри ще посочим наличието на шалте, възглавница, подложка за крака и дори маса към артикула.   

Защо да закупите шезлонг от Egradina.bg?  

Egradina.bg е онлайн магазин, който събира на едно място цялостна гама от първокласни продукти, предназначени за подобряване на външното жилищно пространство. Част от тази гама са и комфортните и стилни шезлонги, които предлагаме. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да си закупите шезлонг именно от нас: 

Покупка на шезлонг от  Egradina.bg: Високо качество – ангажираме се да предоставим на своите клиенти само и единствено шезлонги от най-високо качество. Артикули, които носят високи дози удобство и комфорт, и са перфектен избор за пълноценната почивка на човека. Артикули, които също така се отличават със стилни дизайни, вписващи се оптимално в изгледа и атмосферата на съвременните дворове. 

Покупка на шезлонг от  Egradina.bg: Изгодни цени – освен високо качество, се стараем да предлагаме на потребителите и максимално конкурентни и изгодни цени. Цени, които са достъпни за българския пазар и позволяват на възможно най-широк кръг от домакинства да се сдобият с мечтания продукт, гарантиращ пълноценна почивка и комфорт. В онлайн магазина Egradina.bg ще откриете оптималното съотношение между качество и цена у нас за продуктовата категория „Шезлонги“.  

Покупка на шезлонг от  Egradina.bg: Богата и разнообразна продуктова гама – богатата и разнообразна продуктова гама, налична в Egradina.bg, дава възможност на всеки един потребител да си избере шезлонг, наистина отговарящ на личните нужди и изисквания. В нашия онлайн магазин ще намерите шезлонги с различни цветове, материали, допълнителни екстри и функции. От вас се иска само да прецените кой точно модел ще бъде най-подходящ за поставяне в двора или градината ви. 

Покупка на шезлонг от  Egradina.bg: Професионална консултация – а ако не сте сигурни в своя избор, не се колебайте да се свържете с екипа на Egradina.bg. Нашите служители с радост ще ви дадат повече информация за набелязаните модели шезлонги и ще ви насочат към правилното за вас решение, което би ви оставило максимално удовлетворени.       

Шезлонг – къде можете да го използвате?

Кои фактори да вземете под внимание при покупка на шезлонги?

Защо да закупите шезлонг от Egradina.bg?