Бар столове за споделени моменти

Срещата с приятели на по чашка е винаги добър начин да се отърсите от напрежението, натрупано през седмицата. Неангажиращ разговор, без претенции за обслужване и изискано меню - само вие, напитките и купичка с ядки. Безценно! А какво по-добро място за тази среща от барплота в дома ви? Стига да имате удобни бар столове, всичко ще е идеално!

 

Ние от e-Gradina сме се погрижили да ви улесним максимално в този избор, като сме подбрали за вас огромна и разнообразна колекция от столове за бар, които без съмнение са в състояние да задоволят и най-претенциозните ни клиенти.

Какъв модел бар столове да изберем за дома си?

 

Конструкцията на този тип столове е специфична и не всеки е техен почитател. Ето защо е много важно да подберете модел, който ще бъде удобен и комфортен дори и за заклетите скептици. 

 

Най-широко разпространените дизайни залагат на метални крака и седалка, отлята от пластмаса. Голямото им предимство са лесната поддръжка и лекота на стола, както и това, че подхождат добре на всеки интериор. Вариант е седалката да бъде изработена от дърво, което в определени случаи е плюс. За привържениците на естествените материали се предлагат и столове, изработени изцяло от дърво.

 

Няма съмнение, че тапицираните седалки са много по-удобни и комфортни, особено при дълъг престой. Освен приятната мекота, текстилът има и предимството да не спарва тялото, а да поема излишната влага. Ето защо е добре и да се отделя време за качествено почистване на тапицерията поне два пъти годишно. Aлтернатива на текстила е тапицерията от кожа – естествена или изкуствена. Почиства се бързо и лесно, но има свойството да спарва. 

Екстрите, които заслужават внимание

 

Допълнителните екстри към бар столовете обаче са тези, които осигуряват усещането за стабилност и сигурност, когато седнете на такъв тип висок стол. На първо място ще споменем подлакътниците, които като допълнение дават възможност на тялото да се отпусне удобно и отнемат от напрежението в гърба и кръста. По подобен начин действат и поставките за крака. С тях забравяте, че земята е доста под вас.

 

Всеки човек е с различна физика. Ако за един столът е по мярка, за друг е висок, за трети - нисък. Опцията за регулиране на височината на седалката е възможност, от която можете да се възползвате. Това се случва лесно и за секунди, благодарение на удобни лостове за контрол. Така ще сте абсолютно сигурни, че гостите ви се чувстват приятно и комфортно. 

 

Въртящата се седалка е функция, която трябва да проверите внимателно. Има варианти, при които завъртането се случва след оказване на лек натиск с тялото в определена посока. Има обаче и седалки, при които завъртането става от най-малкото движение на тялото. Така се създава едно не много приятно усещане за нестабилност и несигурност, което за повечето хора е доста дискомфортно.

 

Бар столовете са отлична опция и за градината, където бихте могли да прекарате приятни часове на открито. Предлагаме и сгъваеми модели, удобни за съхранение през зимните месеци. 

 

Във всички случаи ще се уверите, че разнообразието от цветове, модели и цени при нас е огромно и сме в състояние да задоволим всички ваши желания и претенции.