Удобна клетка за вашия домашен любимец

Отглеждането на животни изисква усилия, любов и отговорност. Ако сте стопанин на домашен любимец, тези условия се удвояват и утрояват. При нас ще откриете голямо разнообразие от клетки за кучета и животни, които биха ви били полезни в различни ситуации, особено ако разполагате с двор.

Практични клетки за домашния ви любимец

 

Най-често на двора се пускат кучетата за игри на свобода. Когато времето е хубаво, те също могат да се порадват на слънчевите лъчи, а защо не и да поиграят в снега. 

 

Има ситуации обаче, когато се налага те да бъдат затворени, вместо да тичат на воля около вас. Подбирайки клетка, подходяща по размер за вашия любимец, вие можете да му осигурите достатъчно пространство за движение. При нас можете да откриете и такива, които са подходящи за две или повече кучета. Клетката също така може да бъде напълно открита отгоре, както и с монтиран покрив. Дори да не сте си вкъщи и завали, ще можете да сте спокойни, че животното е на сухо и сигурно място. 

 

За ситуациите, когато кучетата се отглеждат изцяло във външно пространство, можете да закупите просторно заграждение, в което да поставите и колибки за студените дни. Вариант е също така клетката да е с плътни страници, което предпазва кучетата от студен вятър и навявания. 

 

Клетките, които предлагаме, са изработени от метал. За по-едрите породи се използват решетки, но има и опции, комбинирани с мрежа.

Варианти за пътувания

 

При нас ще намерите удобно решение и за случаите, в които се налага да транспортирате домашния си любимец. Разнообразните модели, предназначени за различни ситуации, предлагаме на разумни и достъпни цени.

Клетки за птици и домашни животни

 

И понеже работим с мисъл за всички потребители, стопани на птици също могат да намерят подходящо решение и за своите пернати любимци. Клетките са просторни и снабдени с удобни пречки за кацане. Екзотичните пиленца могат да пърхат в тях, а вие ще сте спокойни, че никой не може да им навреди. Голямо предимство за тези клетки е, че можете да изберете не само модел, който се поставя на земята. Можете да се спрете на вариант с неподвижни крачета или такива с колелца.

 

Мнозина отглеждат в дворовете си и дребни животинки като пилета и зайци. Те също се нуждаят от удобни и защитени клетки, за да растат здрави и да носят полза за своите стопани. Този тип клетки могат да са изработени от дърво, както и да комбинират метални и дървени части и елементи от предпазна мрежа. Разчита се не само на естествения цвят на дървото, а се предлагат и варианти, боядисани в цветни багри. Освен това, по-малките модели могат да са и сгъваеми, което ги прави мобилни и подходящи за специфични ситуации.

 

Клетките за дребни животни са подсигурени с места за прибиране и спане, гарантиращи топлина и допълнителна сигурност за тъмната част от денонощието. Пилетата и зайците могат да се движат спокойно в широкото и заградено външно пространство. Моделите са доста разнообразни спрямо желаната от вас конструкция. 

 

Ако не ви достига пространство за широка клетка, имате свободата да се спрете на вариант на две нива. Така животните ще разполагат с всичко необходимо, а вие ще използвате наличното място пълноценно.